Shatin Tsung Tsin Secondary School Chinese Version (中文版) English Version (英文版)
中一生命教育營
一個十一、二歲的小朋友由熟悉的小學生活踏入陌生的中學環境中會有多少的徬徨和不習慣呢? 學習語言由中文轉換為英文又會衍生甚麼問題呢?由兒童期踏入少年期又會有何衝擊呢?

一群有志於培育學生的老師在暑假期間卻密鑼緊鼓地籌備一個三日兩夜的生命教育營給沙崇的新丁
  1. 目的
    • 教育沙崇人應有的價值
    • 幫助他們認識老師和同學
    • 解決他們學習上的困難
    • 建立他們的團隊精神
  2. 日期
    • 十月初
  3. 入營老師
    • 25人

    *按圖放大*
Back
School Activities
170705 參觀羅浮宮展覽
170705 參觀羅浮宮展覽
170322 教師發展日
170322 教師發展日
170710 結業禮
170710 結業禮
170704 學生會答問大會
170704 學生會答問大會
170629 水運會
170629 水運會
Read More...
Copyright © 2007 Shatin Tsung Tsin Secondary School All Rights Reserved. Best viewed with Internet Explorer 6.0 with the window size of 1024X768.
Some documents are presented in Portable Document Format (*.pdf). To get a copy of Adobe Acrobat Reader, please click here.
Any comments,please send to info@sttss.edu.hk. Designed by J. Chan